Pon - Pet : 08:30 – 16:00, Vikend neradan

Načini plaćanja

Proizvode koje ste poručili na našoj internet prodavnci možete platiti na jedan od sledećih načina:

Gotovina

Plaćanje u gotovini je moguće ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem (direktno kuriru prilikom isporuke) ili prilikom ličnog preuzimanja na našoj adresi.

Plaćanje se vrši u dinarskoj valuti.

Plaćanje na odloženo

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana građana prilikom ličnog preuzimanja porudžbine na našoj adresi u Beogradu.

Plaćanje čekovima moguće je do 6 jednakih mesečnih rata bez kamate. Prva rata dospeva odmah, a ostale narednih 5 meseci. Moguće za porudžbine čija je vrednost veća od 5 000 RSD.

Platna kartica

Plaćanje možete izvršiti platnim karticama Visa, Visa Electron, MasterCard, AmericanExpress, Dina, Maestro, domaćih i stranih banaka. Imajte u vidu da kartica mora biti odobrena za plaćanje putem interneta od strane banke izdavaoca.

Prilikom odabira ovog načina plaćanja, sistem će od Vas zatražiti osnovne podatke za plaćanje (ime i prezime, broj kartice, darum isteka i CVC2/CVV2 kod). Ove informacija su poverljive, a sigurnost podataka garantuje sistem. Ni u jednom trenutku Kobig d.o.o. nema uvid u Vaše privatne podatke, jer se unos i provera podataka vrši isključvo između korisnika kartice i sistema.

Uplata na račun u banci

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Kobig d.o.o.

Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, korišćenjem elektronskog bankarstva (e-Bank) ili mobilne aplikacije (mBanking).

Podaci za uplatu:
Broj računa: 155-17879-14 Halk Bank
Primalac: KOBIG d.o.o.
Adresa: Bežanijskih ilegalaca 32, 11070 Beograd
Svrha uplate: broj porudžbine

Pošiljka se šalje kada na računu evidentiramo Vašu uplatu.

VAŠA KORPA (0)

Nemate nijedan proizvod u Vašoj korpi.
Mogućnost besplatne dostave
Garantovan povrat novca
Sigurna kupovina