Pon - Pet : 08:30 – 16:00, Vikend neradan

Uslovi isporuke

PREUZIMANJE POŠILJKE

U skladu sa radnim vremenom kurirskih službi, Vašu porudžbinu možete očekivati u periodu od 8h do 17h. Kuriri vrše dostavu u dva navrata. Ukoliko na adresi za isporuku u datom trenutku nema nikog ko može primiti porudžbinu, kurir ima pravo da Vas kontaktira na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i, po dogovoru, zakaže novi termin dostave. Ukoliko je i drugi pokušaj isporuke neuspešan, pošiljka se vraća nama.

Prilikom preuzimanja porudžbine, važno je da proverite da li ima bilo kakvih oštećenja. Ukoliko je to slučaj, molimo Vas da nas kontaktirate u što kraćem periodu na broj telefona 063 488 881 ili putem emaila bebimarket.rs@gmail.com.

Potvrdom porudžbine, odnoso klikom na dugme "POTVRDI", saglasni ste sa uslovima isporuke.

ROK ISPORUKE

U zavisnosti od Vaše lokacije i trenutno raspoloživih proizvoda, možete očekivati Vašu isporuku na kućnoj adresi u roku od 1 do 5 radnih dana (ne vršimo dostavu vikendom i državnim praznicima).

CENA ISPORUKE

Nudimo besplatnu dostavu prilikom prve kupovine na iznos preko 5000,00 dinara za sve naše kupce. Kako biste ostvarili pravo na besplatnu poštarinu potrebno je da pri poručivanju u polje "kod" unesete kod "DOBRODOSLI". U suprotnom, biće Vam obračunat pun iznos poštarine. Cena svake naredne isporuke zavisi od veličine, težine i količine paketa. Tačan iznos poštarine će biti prikazan pri poručivanju, a pre izvršenja naplate. Minimalan iznos poštarine je 390 RSD.

OGRANIČENJA ISPORUKE

  • U skladu sa politikom kurirskih službi, isporuku vršimo na čitavoj teritoriji Republike Srbije, sa izuzetkom teritorije oblasti Kosova i Metohije.
  • Ne vršimo dostavu van teritorije Republike Srbije.
  • Kuriri donose paket do kućne adrese, ali ne unose paket u stambeni prostor.

LIČNO PREUZIMANJE

Ukoliko želite, Vašu porudžbinu možete rezervisati ili kupiti putem sajta i potom lično preuzeti na našoj adresi u Beogradu. U većini slučajeva Vaša porudžbina će biti spremna za preuzimanje već istog dana. Međutim, ukoliko ste poručili proizvod na koji se čeka (na primer personalizovan proizvod ili nameštaj koji čeka na izradu), biće nam potrebno do 7 radnih dana da pripremimo Vašu porudžbinu za preuzimanje. Bićete blagovremeno obavešteni o vremenu za preuzimanje.

VAŠA KORPA (0)

Nemate nijedan proizvod u Vašoj korpi.
Mogućnost besplatne dostave
Garantovan povrat novca
Sigurna kupovina