Pon - Pet : 08:30 – 16:00, Vikend neradan

Politika privatnosti

Zaštita Vaših podataka o ličnosti se vrši u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS" broj 87/2018) i načelima Opšte uredbe o zaštiti podataka Evropske Unije (GDPR)

Lični podaci koje prikupljamo

Kada posetite Sajt, određeni podaci o Vašem uređaju se automatski prikupljaju, uključujući informacije o internet pretraživaču, IP adresi, vremenskoj zoni i deo kolačića koji su instalirani na Vašem uređaju. Takođe, kako pretražujete Sajt, prikupljamo informacije o individualnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledate, koja internet stranica ili pretraga Vas je uputila na Sajt, kao i podatke o načinu na koji imate interakciju sa Sajtom. Ove podatke koji se automatski prikupljaju nazivamo "Podaci o uređaju".

Podaci o uređaju

Podatke o uređaju prikupljamo putem:
  • “Kolačića” - datoteke podataka koje su postavljene na Vaš uređaj ili kompjuter i često imaju anoniman jedinstven identifikator.
  • “Datoteka sa beleškama” koje prate aktivnosti na Sajtu i prikupljaju podatke, uključujući IP adresu, tip pretraživača, internet servis provajdera, ulazne/izlazne stranice i vremenske oznake.
  • “Veb svetionika”, “tagova” i “piksela” - elektronskih fajlova koji vrše zapis informacija o načinu na koji pretražujete Sajt.

Informacije o porudžbini

Kada obavite kupovinu ili pokušate da obavite kupovinu na Sajtu, mi prikupljamo određene podatke od Vas, uključujući ime i prezime, adrese za naplatu i isporuku, podatke o plaćanju (uključujući podatke o platnim karticama, ukoliko je to odabran metod plaćanja), email adresu i broj telefona. Ove podatke nazivamo "Informacije o porudžbini".

"Lični podaci" u Politici privatnosti se odnose i na Podatke o uređaju i na Informacije o porudžbini.

Na koji način koristimo Vaše Lične podatke?

Informacije o porudžbini generalno prikupljamo sa namerom da ispunimo porudžbine koje ste ostavili na Sajtu (obrada informacija o plaćanju, organizacija isporuke i sastavljanje faktura i/ili potvrda o poručivanju). Takođe, Informacije o porudžbini koristimo i kako bismo:

  • Obavili komunikaciju sa Vama;
  • Smanjili rizik od prevare ili lažnih porudžbina; i
  • Obezbedili ponude koje su relevante za Vas i Vaša interesovanja prilikom promocija proizvoda i usluga.

Podaci o uređaju nam takođe pomažu u smanjenju rizika od prevara (konkretno Vaša IP adresa) i u poboljšanju optimizacije Sajta (na primer, prikupljanje informacija o načinu interakcije naših kupaca sa Sajtom nam pruža informacije o uspešnosti naših marketing strategija).

Deljenje Vaših ličnih podataka

Vaše Lične podatke delimo sa trećim licima, kako bi nam pomogli pri upotrebi i analizi Vaših Ličnih podataka, na način koji je prvobitno opisan.
Na primer, platforma koju koristimo za održavanje naše internet prodavnice prikuplja pojedine podatke. Takođe koristimo i Google Analytics, koji nam pomaže da razumemo na koji način naši potrošaći koriste Sajt. Od korišćenja Google Analytics možete odustati.

Vaše Lične podatke možemo podeliti i u slučaju kada od nas tako zahtevaju zakonski propisana lica, u svrhe odgovora na sudski poziv, naloga za pretres ili drugih zahteva definisanih zakonom, kako bismo zaštitili naša prava.

Ciljano oglašavanje

Kao što je napomenuto, koristimo Vaše Lične podatke kako bismo Vam obezbedili ciljane oglase i reklame ili obavili komunikaciju sa Vama u marketinške svrhe, pružajući informacije za koje smatramo da Vam mogu biti interesante i korisne. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcioniše, možete posetiti edukativnu stranicu Inicijative za mrežno oglašavanje (Network Advertising Initiative).

Možete odustati od ciljanog oglašavanja korišćenjem sledećih linkova:

Možete odustati i od korišćenja nekih od navedenih usluga posećivanjem portala Saveza za digitialno oglašavanje (Digital Advertising Alliance).

Vaša prava

Izmene i zadržavanje podataka

Kada ostavite porudžbinu na Sajtu, Vaše Podatke o porudžbini ćemo zadržati, ukoliko nas ne zamolite da ove podatke i uklonimo.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, imate prava da pristupite ličnim podacima koje zadržavamo o Vama, uključujući zahtevanje da se Vaši podaci isprave, izmene ili obrišu. Sve što je potrebno da uradite je da nas kontaktirate i Vaš zahtev će biti ispunjen.

Imajte u vidu da Vaše podatke obrađujemo u svrhe ispunjenja ugovora koje eventualno imamo sa Vama (na primer poručivanje na Sajtu) ili u svrhe održavanja poslovanja, na načine koji su napomenuti. Vaši podaci mogu biti prebačeni van Evrope, uključujuči Kanadu (sedište platforme) i Sjedinjene Američke Države (sedište Google LLC).

Maloletna lica

Posećivanje i pretraga Sajta nije ograničena uzrastom, ali poručivanje i kupovina nije namenjena licima mlađim od 18 godina.

Promene Politike privatnosti

Korišćenjem Sajta korisnik se obavezuje da je pročitao Politiku privatnosti i da je kao takvu prihvata u celosti. Zadržavamo pravo da Politiku privatnosti izmenimo s vremena na vreme iz operativnih, zakonskih ili regulatornih razloga.

Kontakt

Za više informacija o privatnosti, ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili biste želeli da priložite žalbu, kontaktirajte nas putem emaila na bebimarket.rs@gmail.com ili na broj telefona 063/488-881.

VAŠA KORPA (0)

Nemate nijedan proizvod u Vašoj korpi.
Mogućnost besplatne dostave
Garantovan povrat novca
Sigurna kupovina